RO Study
👤
Andreealucas
Andreealucas
04-11-2016
Biologie
a fost răspuns
Adevarat sau fals va rog daca stiti
Răspuns :
Alexandra7890
Alexandra7890
04-11-2016
1)A 2)F 3)A 4)F 5)F
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Urgent!!!!dau Coroana!!!!!!!
De La Cine Am Moștenit Curaj De Apă La Cauze Nobile De Ce Se Teme Totuși Tatăl Ei +delimitat În Fragmente
6. În Triunghiul ABC, AB = AC Şi A = 80°. Măsura Unghiului Format De Bisectoarea Interioară BE Şi Înălțimea BD Are Măsura: a. 10°; b. 15°; c. 20°; d. 25°. 7. În
Simetricul Punctului A(-3;8) Față De Punctul M(-5;12) Este Punctul B(a;b), Având Coordonatele A=...................................
TEMA ESEU De 2 Pagini A4:EMOȚIILE MELE!Identificarea Emoțiilor.Care Vă Încurcă Și Care Va Ajută E Urgent Dau Coroniță Și Mă Abonez
La Arte Vizuale Și Abilități Practice Avem Sa Facem Limonada.Cati Mililitri De Lămâie Trebuiesc La 0,5 Litri?Răspunde Doar Cine Știe! Eu Am Pus Atâta Lămâie,
15. Selectează Din Textul Citit Patru Substantive Care Exprimă Cuvinte-cheie Ale Faptelor Personajelor. Foloseşte Aceste Substantive Într-o Compunere, În Care P
2. Descrie Caracteristicile Zonelor Climatice Propuse, Completând Tabelul. Nr. D/o Zona Climatică Tipul Zonei Nr. De Anotimpuri Masele De Aer Dominante 1. Ecuat
Te Rog!! Tema Ieste Pe Data De 19/04redacteaza Un Text De Minim 150 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Daca Viata Este Sau Nu Ieste O Călătorie Spre Gasirea Unui
Aujutațimă Vă Rog. Nu Răspunzdeți La Mișto