RO Study
👤
Orosdorel
Orosdorel
04-11-2016
Limba română
a fost răspuns
care este pluralul de le suflet blind
Răspuns :
MariaDN
MariaDN
04-11-2016
suflet blând-- suflete blânde
Answer Link
Opreamarian27
Opreamarian27
04-11-2016
Pluralul este: suflete blande
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Făcut Exercitiul 4, Va Rog
(2p) (3p) 4. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Triunghiurile Dreptunghice Isoscele ABC Şi DBE, Cu KABC = KDBE = 90°, Punctul D Fiind Situat Pe BC. Se Ştie C
Ordonează Toate Silabele Din Flori Pentru A Forma Cuvinte. Scrie-le În Casete. Go Sar Cas Tra
Elemente De Desen Geometric Aplicat Realizați Un Desen Intitulat Livada Fermecată, În Care Să Marcați Suprafaţa Sau Conturul Livezii, Locul În Care Sunt Plantaţ
Niște Idei De Întâmplări Neobișnuite Pentru O Compunere. Că Eu Nu Am Idee. Mulțumesc!
7. Scrie Opinia Ta Despre Moartea Privighetorii, Sub Forma Unei Fraze Alcătuite Dintr-o Propoziție Principalăşi O Propoziţie Completivă Directă. 6 Puncte
18. Marchează Accentul Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Scrise Italic În Enunţurile următoare, Ținând Cont De Sensul Dat De Context: Nodul De Cale Ferată Este În
(11) Scrie Câte Trei Substantive Pentru Fiecare Grup De Litere Învăţat (ce, Ci, Ge, Gi, Che, Chi, Ghe, Ghi).
IV. Referitor La Caracteristicile Pământului, Precizează: Consecințe Ale Formei; D) Caracterul De Unicitate; Locul In Sistemul Solar Si Forma
Am Nevoie De Ajutor