RO Study
👤
Măr33
Măr33
03-11-2016
Matematică
a fost răspuns
427-(g-21)=100
Sunt în a 4-a.
Răspuns :
Candroigeorgi
Candroigeorgi
03-11-2016
427-(g-21)=100
g-21=427-100
g-21=327
g=327+21
g=348
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste Doua Enunturi In Care Substantivul Floare Sa Fie Folosit Cu Functia Sintactica De Nume Predicativ In Cazurile:nominativ Si Acuzativ
Identificati Cel Putin O Calitate A Unui Personaj Vazut Din Doua Perspective Diferite Si Comparatile
Alcatuieste Prefata Carti Tale In 5-6 Randuri Informatiile Pe Care Le Cuprinde Aceasta! Repede Va Rog!!
Cum Calculez: (2la Puterea X)- (2la Puterea X+1 )+ 2 La Puterea X+3=7 VA ROG AM NEVOIE DE AJUTOR REPEDE
Produsul A Doi Termeni Este 812. Afla Al Doilea Termen , Stiind Ca Primul Este 4.
Va Rog Sa Ma Ajutati Sa Compun O Problema Dupa Exercitiu 125+125×2. Va Rog Sa-mi Dati Si Rezolvarea Cu Tot Cu Intrebari.va Multumesc.
Scrie Functia Sintactica Si Cazul Pronumelor Nehotarate Din Enunturile: A Dat Vestea Câtorva.Procedeaza Ca Fiecare.Stai Langa Oricare.Sosieră Alții.L-am Asculta
Rezolva Cineva Ca Rog Urgent
Cerinţa Să Se Scrie Un Program Care Citeşte Trei Numere Reale Şi Verifică Dacă Aceste Numere Pot Fi Lungimile Laturilor Unui Triunghi. Date De Intrare Programul
Se Dau Numerele 4 Si 2. A) Afla Produsul Lor. B) Afla Suma Lor. C) Cu Cat Este Mai Mare Produsul Decât Suma? Plz Dau Coroana Va Rog !