RO Study
👤
Merycomm
Merycomm
03-11-2016
Engleza
a fost răspuns
Cine îmi traduce lecția,,The flood"episodul 2.
Răspuns :
Ulik
Ulik
05-11-2016
"the flood" se traduce "potopul"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectează Din Textul Citit Trei Verbe Care Exprima Acțiuni Ale Personajelor Și Folosește-le Intr-o Compunere Despre Ținutul Poveștilor De 10 Rânduri
VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ E URGENT DAU CORONIȚĂ!:(
Despre Manifestarile Electrice Ale Contractiei Musculare Sunt Adevarate Afirmatiile, Cu Exceptia: A. Sunt Reprezentate De Potentialul De Actiune Al Fibrei Muscu
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 384 M. Dacă Dreptunghiul Se Imparte În Două Pătrate Egale, Perimetrul Unui Pătrat Va Fi: A. 96 M; B. 256 M; C. 128 M; D. 232 M.
Analizează Următoarele Fraze: A) Am Mâncat Şi Am Băut Ce Ni S-a Dat. B) Erau Mândri De Ce Nici Nu Gândeşti. C) - N-a Putut Spune Ce S-a Întâmplat, Mă Informă Co
Care Sunt Personajele Cărții “Adevarata Poveste A Lui Charlotte Doyle” ?
Redactează Pentru Revista Școlii Un Articol De 10-15 Rânduri Despre Un Concurs Organizat De Școala Ta În Perioadă Săptămâna Altfel În Care Să Folosești Cinci Nu
Pentru M € R, Consideràm Ecuatia 2? - (3m + 1)2 + À = 0. Fie A = {m € R| Ecuatia Are Douà Solutii Reale Distincte} Si B= {m E R Ecuatia Are Solutii De Semne Con
Centrul Național De Politici Si Evaluare În Educatie 5p 5. Rezultatul Calculului 212-672 +372 Este Egal Cu: A) 1173 B) 43 C) VE D) - 2Ajutor Va Rog Dau Coruana
În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD Şi Triunghiul Echilateral CDE Cu EC = 6cm . Dreptele EC Și AB Se Intersecteaza In Punctul P.a) Arată Că CP=4