RO Study
👤
Wonderiuli
Wonderiuli
03-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Legătura dintre realitate și literatura
Răspuns :
OOoBooM
OOoBooM
03-11-2016
Cele doua se afla in stransa legatura, deoarece realitatea reprezinta o sursa de inspiratie pentru literatura. De exemplu, natura devine un personaj in operele eminesciene sau situatiile politice devin acte comice in imaginatia lui I. L. Caragiala.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati Inecuatia: 3·(x-2)<7-2,5(x+1)
Analizați Complemente: Pe Pajiștea Din Fata Casei. Invesmantati În Haine Albe Se Clatină În Fața Lumii . Stand Gata Parcă Sa Înceapă Un Pas Ușor De Menuet. Cu
Un Camion Transporta 2 T De Portocale,15 Q De Banane Si 3700 Kg Lamai.cate Quintale De Fructe Transporta Camionul?.
Alcatuieste Un Enunt In Care Verbul A Fi Sa Aiba O Valoare Morfologica
Analizati Toate Partile De Vorbire Din Enuntul: O Aceasta Idee Ma Determinase Sa Aplic Un Plan Al Meu Pe Care L-am Gandit Noi Insine In Ziua Aceea Cand Am Hotar
Mareste Dierenta Numereloe 54 Si 29, Cu Cel Mai Mic Numar Numar Impar De Doua Cifre Identice
La Un Repozer Sau Adus 25 Ladite A Cayr 10kg De Mere Si 10 Ladite A Cate 9 Kg Sau Vandut125 Kg De Mere Si 68 Kg De Mere.Cqte Kg De Mere Au Rămas
Încercuiește Mărimea Cea Mai Potrivită Pentru A Exprima Masa Corpurilor De Mai Jos: O Veverița :4kg,2q,25g Un Tractor : 3kg,1300q,3t Un Copil : 3500g,32kg,32q U
Ce Inseamna Personificari
Spunetimi O Propoziție În Care Cuvântul De Cireși Sa Fie Atribut.