RO Study
👤
Chloebpopovici13
Chloebpopovici13
03-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Arhaism pentru a manca
Răspuns :
Nicoleta11
Nicoleta11
03-11-2016
A rumega sunt mai multe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Treceti La Plural Substantivele : - Nume - Ochi - Pui
Mihai Are 36 De Dischete Cu Jocuri Si 12 Dischete Cu Muzica.el A Adezat Dischetele In Mod Egal Pe 6 Rafturi.cate Rafturi A Completat?rezolvati Problema In Doua
Salut La Toti, V-as Ruga Sa Ma Ajutati Sa Fac Si Eu Cateva Probleme Din Axioma Cls VII Fiindca Am Nevoie De O Nota Mare Si Profesoara Noastra A Zis Ca Daca Face
Buna Am Inca O Problema Pt Voi...Trei Elevi Au Obtinut La Un Concurs 375 De Pcte.Al Doilea Elev A Obtinut Cu 15 Mai Multe Pcte Decat Primul Si Cu 18 Pcte Mai Pu
Va Rog Ajutor! Descrie Comparativ Sistemele Care Realizeaza Functiile De Nutritie La Reprezentantii Gasteropodelor Si Bivalvelor.
Formulati Enunturi In Care Cuvintele Stat,s-au Razbunat,coasta Sa Aiba Inteles Diferit De Cel Din Poezia Iarna Pe Ulita. Repede !
Va Rog Ajutatima Si Pe Mine Cu Exerciti... 1) Formulati Inrebari Ca Si Cand Ati Fi: in Tramvai ,in Trolebuz,si In Tren la Scoala,cand Vb Cu Persoanele Mature pe
Explica Proverbul Cine Vorbește Mult Asculta Puțin
Hei Vreau Si Eu Niste Sinonime Frazeologice Pentru Cuvintele A Aprinde A Ironiza A Observa A Permite. Va Rog E Urgent!!
Explica Urmatoarele Cuvinte:bluejeans,ninja,mall,pin-pong,de-a Baba Oarba,hobby