RO Study
👤
VasiYT
VasiYT
03-11-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte incare nii este la sfarsit
Răspuns :
Bianca10bibi
Bianca10bibi
03-11-2016
capcaunii,taunii,gargaunii.
Answer Link
BindeaNicoleta
BindeaNicoleta
03-11-2016
Banii , Câinii , Anii , Fanii , Hrănii si Uoamenii !! Sepr ca te-am ajutat !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Află Numerele X Și Y Știind Ca: x+y=390 X+(x+y)=607 B) Mărește De 2 Ori Diferența Numerelor X Și Y
Realizeaza O Compunere De 20 Randuri,in Care Sa Relateze O Intamplare Petrecuta In Copilarie
Fill In The Correct Word From The Lists Below:disturbupsetbothertrouble
Cine Poate Sa-mi Faca Si Mie Un Rezumat La "Frozen-Palatul De Gheata" *cred Ca Asa E Titlul*. 10-15 Randuri. Multumesc!
Afla Numarul Necunoscut La Operatia 7+6*(5+2*a):5=25
Prezinta In Fata Colegilor O Carte Pe Care Ai Citit-o In Vacanta O Calatorie In Centrul Pamantului De Jules Verne Sa Nu Fie Mult
Greșeli Intrasem În Crize De Timp Deoarece Până La Vremea Amezei Aveam Decât Planul A Doua Este Despre Dramaturgia Secolului Al Douazecilea
Cate Poze De 1902kb Poate Pune Victor Pe Un Stick De 16 Mb Si El Poate Completa Cu Poze De 302 Kb Dar El Trebuie Sa Puna Cat Mai Multe Poze De 1902kb?
Numim Numar Simpatic Acel Numar De Trei Cifre Care Este Egal Cu Rasturnatul Sau. ( Sarturnatul Numarului Abc Este Cba) A)da Exemplu De Trei Numere Simpatice, B)
Buna Ziua ! Va Rog Sa Ma Ajutati Cu O Completare La Acest Program. Cerinta : Se Dau Două Numere N M. Să Se Genereze Toate Numerele Cu Exact N Cifre Mai Mici Dec