RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-11-2016
Limba română
a fost răspuns
I-mi trebuie niste ex de dinutitive va rog
Răspuns :
Maramarmureanu
Maramarmureanu
03-11-2016
-șor(ex puișor) -uță( ex măsuță) -aș( ex copilaș)
Answer Link
Andreysympatik
Andreysympatik
03-11-2016
Diminutive adica cuvinte mai mici, alintate: puisor, copilas, baietas, fetita, catelus, pisicuta, purcel.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Notează Formele Cerute Ale Pronumelui Posesiv:a) Obiect Posedat: Genul Feminin, Numărul Pluralposesor: Persoana I, Numărul Pluralb) Obiect Posedat: Genul Mas
Mai Am Doar 1h Limita Si Nu Am Terminat Tema La Chimie!!ajutorDau Coroana +30 Puncte Celelalte Ex Sunt Pe Contul Meu!!!
Va Rog Sa Faceți Exercițiile 13,14,15,16
4) Fie Trei Multipli Consecutivi Ai Lui 5. Dacă Suma Dintre 10% Din Primul, 20% Din Aldoilea Şi 50% Din Al Treilea Este 286, Să Se Afle Primul Număr.va Rog Ajut
Determinati Numarul Natural X, Asfel In Cat Urmatoarele Enunturi Sa Devina Propozitii Adevarate⤵️a) X + 2= 6b) 3/x = 3/5c) X/3 = 7/3d) X/2<20‼‼‼‼Va Rooooog A
Concluzie Podisul Mehedinti, Minim 2 Randuri. Multumesc
Arătați Ca Numărul A=2 La Puterea 7* 3 La Puterea 8+ 2 La Puterea 9 * 3 La Puterea 7+ 2 La Puterea 7 * 3 La Puterea 8 Este Divizibil Cu 5. *= Înmulțire REPEDE!!
Ajutațima Este Urgent Dau Coroana Și 10 Puncte
VA ROG SA MA AJUTATI,DAU COROANA!E URGENT!
2 La Puterea 7 Impartit La 4 La Puterea 3 Plus 3 La Puterea 3 Ori 27 Impartit 3 La Puterea 5 Plus Paranteza Rotundă 3 Ori 2 La Puterea 4 Minus 5 La Puterea 2 În