RO Study
👤
Adinacrisu
Adinacrisu
12-11-2014
Limba română
a fost răspuns
derivarea cuvantului capioara
Răspuns :
Deliascumpica98
Deliascumpica98
12-11-2014
caprioara=caprita,caproi
Answer Link
Danielle15
Danielle15
12-11-2014
Caprioara_ caprita. caproi, caprisoara, caprui, capriu, caprior, caprisor, capre, capricorn, caprareata, caprareasa! ;) :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Doua Numere Naturale A Caror Suma Este 372,stiind Ca Primul Este Cu 60 Mai Mic Decat 1/3 Din Al Doilea.
De Facut O Descriere Despre Gradina Dupa Un Plan De Idei
Refaites Le Dialogue Entre Tartarin Et Ses Concitoyens Qui Essaient De La Convaicre De Partir Pour L'Afrique. Employez Les Expressiones
Daca Iepurașul Îmi Aduce 35de Virale Îi Dăruiesc Bunicii 17 Care Este Cel Mai Mare Număr Impar Pe Care Îl Pot Dărui Mamei
Cativa Elevi Au Facut Masuratori , Dar Au Uita Sa Scrie Unitatea De Masura In Care Se Exprima Rezultatul Masuratorii. Complecteaza In Tabel. Numele Copilului An
Use A Dictionary. A Good Dictonary Shows You: 1.how To Pronounce A Word. 2. What Part Of Speech It Is. 3. The Meaning Of The Word. 4. An Example Of How The Wo
Ajutaţi-mă Vă Rog La Ex. 2, Dau Coroană!
Rezultatul Calcului 0,21:0,84 Este... Dau Coroana Vreau Rezolvarile Complete☆
Daca Trei Caiete Costa 6,30 Lei Atunci Un Caiet De Acelas Fel Costa am Aicia O Teza Mareeee.
Sumaa Patru Nr Este90 .primul Nr Este 20 Al Doilea Este Indoitul Primului Al Treilea Este Sfert Din Al Doilea Iar Al Patrulea Este Restul .cit Este Al Patrulea