RO Study
👤
VLADISISIMO
VLADISISIMO
02-11-2016
Limba română
a fost răspuns
modul de formare a cuv flecareala
Răspuns :
Denisamihelache1
Denisamihelache1
02-11-2016
Flecăreală = cuvânt format prin derivare de la cuvântul de bază "fleac" + sufixul "areala"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine X Apartine R Stiind Ca 3, 24, X Sunt Termenii Consecutivi Ai Unei Progresii Geometrice
Cine Poate Sa Imi Spuna Ceva Fabule Care Au Un Continut Mai Mare Si Sa Fie Interesante,majoritatea Ce Le Gasesc Sunt Scurte Dar Vreau Ceva Mai Voluminos Cit De
Determina Modul Si Timpul Verbelor:sufereau,de Cintat,era,gafaind,a Sufla,de Cantat,hotarase,jucai,scrie.va Rog Frumos !!!!
Caracterizarea Personajului Soldatul De Plumb Va Rog Pe Lung Dau 20 Puncte Mă Abonez La Canal Și Dau Coroana Celui Care Scrie Primul
Introduceti Intregii In Fractie.Calculati Si Unde Este Posibil Simplificati Si Scoateti Intregii Din Fractia Simplificata.3 Intreg 1 Supra 5 ×8 Intreg 3 Supra 4
Diferenta A Doua Numere Este 20,4.Determinați Nunerele Stiind Ca Unul Dintre Ele Este Cu Un Intreg Si Unu Pe Doi Mai Mare Decat De 5 Ori Celalat Numar
Într-un Ecosistem, Prădătorii-cheie Influențează : A. Lanțurile Trofice B. Biotopul C. Biodiversitatea Ps : Mă Puteți Ajuta ?
Cercul Cu Lungimea Egală Cu 12π M, Are Diametrul De ....... M.
Va Rog Ajutor La Muzica E Urgent Scrie Raspunsul Corect În Casuta
426-(460-10 X A)=366 [(58 X A-80):25] X 64=1280 Vă Rog! Dau Coroană!