RO Study
👤
Romika
Romika
02-11-2016
Limba română
a fost răspuns
O propoziție cu cuvântul lirism
Răspuns :
Sylvya2016
Sylvya2016
02-11-2016
Mihai Eminecsu a scris poezii cu lirism adanc.
Answer Link
Caac
Caac
02-11-2016
Lirismul acestei poezii mi se pare superficial.
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Seara! Cineva?Am Reusit Doar Sa Aflu Ep, Dar Nu Cred Ca Imi E De Folos. Multumesc!
Intr Un Abator Erau 9812 Kg De Carne De Pui Cu 1975 Carne De Porc Iar Carnea De Vita Cu 1948 Kg Mai Putin Decat Carnea De Porc . Cate Kg De Carne De Fiecare Era
Zona De Pe Continentul African, Caracterizată Prin Înaintarea Deșertului În Detrimentul Savanei, Considerată Ca Fiind Una Dintre Cele Mai Sărace Din Lume Este C
S-au Cumparat Un Numar De Creioane Si Cu 1 Mai Putine Pixuri Platindu-se In Total 7260 De Lei. Un Pix Si Un Creion Au Costat La Un Loc 1180 De Lei, Iar Un Pix A
Ajutați-ma Vă Rooooog!!!!
Se Citesc Niste Numere De La Tastatura. Sa Se Afiseze Suma Cifrelor Din Mijlocul Numerelor. (Numerele Au Numar Impar De Cifre). In C++
Calculati Suma Numetelor Intregi : a) Mai Mari Decat -10 Si Mai Mici Decat 7 b) Care Au Modulul Mai Mic Sau Egal Cu 10 Va Rog Mult
Ajutor Ex 15 Urgeent
La Cerințele Următoare Alegeți Litera Care Indică Varianta Corecta Doar Un Răspuns Este Corect. Unghiul AOB, BOCși COA Sunt Unghiuri În Jurul Unui Punct O,ungh
Suma A Doua Nr Nat Este 495.Stiind Ca Primul Nr Este Cu 107 Mai Mic Decat Al Doilea ,aflati Nr.Dau Coroana!!