RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Doar cele incercuite.dau coroana
Răspuns :
MFM
MFM
02-11-2016
2x=-4/11 ⇒x=-2/11
3x/5-3/10=0 ,3x/5=3/10⇒x=1/2
8x-1=0⇒x=1/8
3x=2/7 ⇒x=2/21
Answer Link
SkriLLexX
SkriLLexX
02-11-2016
sper ca înțelegi ce am scris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Toate Asocierile Pe Care Le Inspire Cuvintul Scoala
Dintr-o Panglica Cu Lungimea De 2 M Sau Taiat 10 Cm Apoi Inca 30 Mm.Ce Lungime Are Panglica Ramasa?
Dati Exemple De Hiperbole
Ajutor Fast!!Aratati Ca Nr A=x^2+6x+10 Este Pozitiv Oricare Ar Fi Nr Real X!:/ Sunt Blocat :)))) HELP
Cititi Maximele . Identificati Verbele La Modul Conjunctiv . Incercati Sa Le Substituiti Prin Alte Forme Ale Verbului :infinitiv Sau Imperativ. Concluzionati
Se Prepara 1.6 Kg De Solutie De Clorura De Potasiu 5% Prin Amestecarea Unei Solutii De Clorura De Potasiu 10% Cu O Solutie De Clorura De Potasiu 2%. Indicati Af
Am Nevoie De Idei Pentru Un Eseu Argumentativ Despre: "Masura In Care Astazi, Intr-o Lume Dominata De Tehnologie, Arta Mai Poate Avea Vreun Impact Asupra Oameni
Problema De Clasa A V-a Cu Fractii. Va Rog Helpp..Trebuie sa Compar Fractia 11 Supra 12 Cu 12 Supra 11 . Cred Ca Trebuie Sa Amplifi Ca Sa Obtin Un Numitor Comun
De Ce Credeti Ca Pe Piatra De Mormant A Lui Iancu D Hunedoara A Fost Scris ,, S-a Stins Lumina Lumii,,?
Propuneti Cite 5 Verbe Diferite La Moduri Personale,acceptabile Ca Predicate Pentru Subiectele Date:Frunzisul.................................Izvorul...........