RO Study
👤
AndreeaChira
AndreeaChira
02-11-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculati : a+b=55 si (a,b)=5
Răspuns :
Elinuza
Elinuza
02-11-2016
(a;b)=5 =›a=5*x b=5*y (y;x)=1 a+b=55 5x+5y=55 5*(x+y)=55 |:5 X+y=11 =› x=1;4 y=4;1 =›a=4;51 b=51;4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găseşte Numere Naturale De Trei Cifre La Care Diferența Dintre Cifra Zecilor Și A Unităților Să Fie Egalăcu Cifra Sutelor
Vreau Si Eu Un Rezumat LUNG La Momente Si Schițe!am Nevoie Urgent!!!!!!
Vreau Si Eu Un Rezumat LUNG La Momente Si Schițe!am Nevoie Urgent!!!!!!
A) Impartind Un Numar La 56 Se Obtine Restul 23. Impartind Acelasi Numar La 8 Se Obtine Restul............ B) Un Numar Da Restul 2 La Impartirea Cu 5 Si La Impa
Care Sunt Personajele Fabuloase, Cele Aparent Neimportante Dar Care Schimba Cursul Actiunii Din Harap-Alb? Dau Coroana!
Aratati Ca Un Numar Natural Cu 2020 De Cifre, Din Care Jumatate Sunt Cifra 2 Si Jumatate Sunt Cifra 4, Nu Poate Fi Patrat Perfect.
Care Sunt Figurile De Stil In Poezia "Noapte De Mai"????
Intr-un Parc Sunt 520 De Trandafiri Rosii,albi Si Galbeni.Trandafirii Rosii Si Albi Sunt 431, Iar Albi Si Albastri 235.Cati Trandafiri Sunt De Fiecare Culoare??
U (vector) = (a; 3), V (vector) = (2; B). Aflați A, B Aparțin R Dacă 2u+3v=0 (vectori).
Salut:) Vreau Să Știu Și Eu Ce Intrument Cântă La Începutul Piesei Cămasa Cântată De Shift:) Vă Rog, Îmi Stă Pe Creier Că Nu Știu Cum Se Numește Acel Intrument!