👤
HelpMe2130
a fost răspuns

Initiati o ancheta pe o tema sociala acuta si de larg interes (violenta in familie,consumul de droguri in scoli,proliferarea sectelor religioase,terorismul in lume,situatia copiilor institutionalizati etc.) ,respectand tehnicile de realizare a acesteia.
VA ROG DIN TOT SUFLETUL,AM NEVOIE DE EA AZI LA PRIMA ORA.IAR EU LA 12:15 PLEC,ASA CA NU AM MULT TIMP.

Răspuns :

Lumea niciodata nu a fost corecta.Mereu a fost nevoie de legi care sa fie incalcate ,pentru a ne iesi din starea de monotonie.Dar uneori sarim calul,cum este si in cazul violentei in familie.Nicio femeie nu trebuie sa fie agresata verbal si fizic,toti suntem oameni,dar nu toti inteleg asta.Un alt exemplu pe care multi tineri din generatia mea il iau ca initiativa este consumarea de droguri,de obicei curiozitatea ii aduc in pragul asta.Ei bine,curiozitatea distruge o viata in acest caz.Cat despre terorismul in lume pot spune ca este bazat pe chestii religioase,pentru ca dam credere la tot ceea ce auzim.In familiile din Asia,toti sunt instruiti ca religia ii salveaza,religia ii ajuta,si ca dumnezeul lor este a tot stiitor.De ce sa omoram oameni ca sa multumim oamenii bolnavi mintal ce cauta putere ,manipuland cu "Asa a hotarat cel de sus" .E o tampenie.Sper ca ce am zis aici va deschide ochii multora si ca va pune un semn de intrebare "Oare putem face lumea cum nu a fost?Corecta?"