RO Study
👤
Aurici2
Aurici2
02-11-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se afla baza cuv omenesc
Răspuns :
Budeanale17
Budeanale17
02-11-2016
cuvântul de bază este om,iar omenesc este derivat. exemple de alte derivate de la cuvântul om:omenește,omenie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7 Fracție Ordinară 11 Supra 6 Scrisă Ca Fracție Zecimală Este A 1,3 Perioadă 3 B 1,83 C 0,18 D 1,833
Numește Gradul De Comparație Al Adjectivului Cele Mai Dulci Așa De SupăratăAm Vevoie Urgent Va Rog Dau Coroana Plizzzz
Descrieți În 12 Propoziții Frumusețea Muzicii Lui Eugen Doga În Baza Textului Maria Mirabela.
Oameni Buni Ma Bazez Pe Voi. Ziceți-mi Si Mie Va Rog Eu Mult Asa Pe Scurt Cateva Chestii Despre Nicolae Guță Ca Am De Scris Ceva Despre O Personalitate La Socia
Va Rog Sa Ma Ajutați, Dau Coroana 1. O Navă Spațială Se Deplasează Între Două Universuri Paralele Cu O Viteză V Cunoscută, Cunoscând Distanța (în Kilometri) În
Mentioneazà Ce Parte De Vorbire Sunt Substantivele Precedate De Prepozitia De In enunturile Date. • Anei I-au Crâpat Buzele De Sete. • Cartea De Povesti Este Pe
Caietorlo Mutenteal Elevului CareTATTOmuK. Ordonati Succesiv In An Särbatorile:Ziua IndependenteiSarbatoarea ,,Limba Noastra"Ziua Internatională A FemeiiZiua In
Dau Coroana Plsss Și Punctecine Nu Știe Să Nu Răspundă Dau Raport URGENT Alcătuiți O Compunere In Care Sa Apara Ortogramele Notate In Clasa ORTOGRAMELE : L-a
7) Scrie Verbele Din Enunțurile Subliniate In Primul Fragment
3. Caută,în Dicționar,câte Cinci Cuvinte Care Îl Conțin Pe X Și Scrie-le Pe Două Coloane.