RO Study
👤
Susan3
Susan3
01-11-2016
Biologie
a fost răspuns
Unele rădăcini au forma de:
_A_ _ _
Răspuns :
Spidie1
Spidie1
01-11-2016
Unele rădăcini au formă de:ȚĂRUȘ
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati :3 : 3x -5=8-x ; 5,6x-2,8=1,7 -3,4x Si 5/6+3/2x=1/3x+1 .Va Rog.
Construiti Enunturi Cu Urmatoarele Omofone:DeoparteDe O ParteNicicandNici Cand Mersii Celor Care Imi Raspund :*
Pe 2 Rafturi Sunt 99 carti . Cate Carti Sunt Pe Fiecare Raft , Daca Pe Unul Sunt Sunt De Doua Ori Mai Multe Decat Celalalt ? [ Rezolvarea Daca Se Poate Sa Fie
Va Rog Azutatima 1 in Fragmentul A! Mirosul Garoafei. Uite, Asa, Cugeta Craiul, Asta Nu-mi Place La Garoafa. Nu Putea adica, Sa Aiba Un Miros Al Ei? Trebuia
Imi Aratati Cum Se Face Ex Acesta?: 15 La Puterea11+3 La Puterea11 Inmultit Cu 5 La Puterea10- 3 La Puterea12 Inmultit Cu 5 La Puterea 10 !
Cum Explicam Faptul Ca Iarna Apa Lacurilor Ingheata Doar La Suprafata Si Nu Si La Fund?Cine Raspunde Cel Mai Clar Si Elaborat Ii Voi Da 40-50 Puncte!Va Rog Cat
Ce Cantitate De Substanta Trebuie Sa Adaugam In 30g Solutie Cu Concentratie 2% Pentru A Obtine O Solutie Cu Concentratie 40%?
Enumerati Citeva Modalitati De Prevenire In Caz De Hartuire,intimidare Si Umilinta.VA ROG AJUTATIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce Sunt Nodurile De Comunicatii Si Terminalele De Comunicatii?
Precizati Cazul Si Functia Sintactica A Pronumelor Nehotarate In Propozitile Subordonate Pe Care Le Introduc :1) Va Veni 1/oricine Va Dori .2/2)Voi Da Cartea1/o