RO Study
👤
Deea485
Deea485
01-11-2016
Matematică
a fost răspuns
predecesorul numarului 5000
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-11-2016
predecesorul este 4999.
Answer Link
Tertiucnatalita12
Tertiucnatalita12
01-11-2016
4999 5000 5001
este foarte usor...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Sa Îmi Răspundeți: Realizează O Compunere Despre Apă, Pe Baza Şirului De Întrebări De Mai Jos. Dă Un Titlu Compunerii Tale. În Redactarea Textului, Vei Ț
Rescrie Din Text Trei Cuvinte Formate Prin Derivare Cu Sufixe
Copiaza Schemain Caiet Si Uneste Prin Sageti Speeciile De Plante Protejate (colana I) Si Animale Protejate (colana II) Cu Locul Lor Caracteristic (colana A II-
Ionut Are Un Nr De Castane.daca Ar Avea Inca 16 Castane,atunci A Treia Parte Din Nr Obisnuit,impreuna Cu 78 Castane Ar Da Nr De Castane Pe Care Le Are Ionut.Ins
Se Prepara 300 Ml Solutie Hno2 Cu G=0.175g/cm3 Si Concentratia 25% Prin Amesctecul A Doua Solutii De Hno2 Cu Concentratiile 15% Si 33%. Ce Cantitate Din Aceste
Transformați Propozițiile Subordonate Circumstanțiale De Scop Din Textele De Mai Jos În Complemente Corespunzătoare: a) Ele Sunt Ridicate Ca Să Eternizeze O Glo
Valoare Morfologica: Tot Nu Intelegi ----
Cine Imi Explica Si Mie Ridicarea La Putere A Numerelor?(sunt Clasa 4,si Sunt Doar Curioasa)si Va Rog Nu Stergeți Intrebarea!:)
Aria Unui Paralelogram Care Are Laturile De 10 Cm Respectiv 15 Cm Si Unghiul Cuprins Intre Ele De 30 Grade Este Egala Cu ... Cm 2
Vreau Si Eu Un Mesaj...pentru Sora Vitrega ....mesajul Sa Fie Cat Mai Lung Si Emotionant.....nu M-am Mai Vazut Cu Ea De 10 Ani ...ne-am Vazut Acum 1. Saptamana