👤

scrie o compunere cu titlul o fapta buna trebuie sa fie cat de cat ca si facuta de mine asa ca puneti cuvinte mai putin complicate. Msss

Răspuns :

O fapta buna Era vara,prima zi de vara.Mergeam cu familia la plaja,toti râdeam,eram Fericiți. Am ajuns la plaja,deja ma Bălăceam cu sora mea,cand un copil mic plângeam in apa,ne-am apropiat de el si l-am întrebam *ce ai pățit?*,iar acesta Răspunde *mam pierdut,nu stiu unde e mami!*si începuta plângă si mai rau,ii mai adresez o intrebare*sti cum arată mama ta?*,iar el spuse:*avea o rochie roșie*,il iau de mânuță si il duc la părinți mei,le povestesc iar aceștia sau dau si au căutat pe toată plaja,cand se întorc,nu erau singuri,erau cu mama băiețelului.Copilasul imediat a fugit la ea si a luat-o in brate.Mama băiatului,nea mulțumit iar apoi au plecat.Noi ne-am continuat ziua. Am ajuns acasa,si am scris asta in jurnalul meu.Apoi am ieșit afara cu sora mea,si am vazut ca avem niște vecini noi,era familia de la plaja,m-am bucurat sa stiu ca am niște vecini noi.