RO Study
👤
Bybyb
Bybyb
11-11-2014
Matematică
a fost răspuns
∉ ce inseamna semnul acesta ??
Răspuns :
DianaDii
DianaDii
11-11-2014
Semnul∉ înseamnă că nu aparţine.
Sper că te-am putut ajuta! :)
Answer Link
Sergiutaranu
Sergiutaranu
11-11-2014
Nu apartine..... simbolul dat indica ca un element anume nu apartine, nu se incadreaza..
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Se Consideră ABCDA'B'C'D' Un Paralelipiped Dreptunghic Astfel Încât AB = 10√/3 Cm Şi BC= BB' = 10 Cm. A) Determină Lungimile Segmentelor AB' Și AC. B) Determ
În Trapezul Isoscel ABCD, AB//CD, AB>CD, CD-BC-AD. Dacă Lungimea Liniei Mijlocii Este De 21cm. iar Perimetrul Trapezului Este Egal Cu 78cm, Calculaţi lungime
Îmi Trebuie 3 Exerciții Ca Exemplul
Am Nevoie De Ajutor! In Figura Alăturată ABCD Este Pătrat, Iar ACE Este Triunghi echilateral. Fie O Centrul Pătratului Și {} = ∩ . a) Demonstrați Că Punctele
Salut, Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercițiu, Ofer 100 De Puncte Și Coroana
A Friend Is Someone Who Understands Your Past, Believes In Your Future, And Accepts You Just The Way You Are. What Do You Think? Use Relevant Arguments And Exam
23. Redactează Un Text De 50-60 De Cuvinte In Care Să Prezinți Punctul Tau De Vedere Despre Semnificaţia Fragmentului Dat. Poți Avea În Vedere Următoarele Suges
Ajutorrrrrrr Va Rogggggg
4. Exprimă-ți Opinia Cu Privire La Repetarea Cuvântului Fatalitate De Fiecare Dată Când Domnul Georgescu Nu-şi Găseşte Nici Consoarta Şi Niciun Alt Membru Al Fa
Pentru A Misca Pe Orizontala Uniform Un Corp Cu Masa "500g" Trebuie Sa Actionam Asupra Lui Cu O Forta De 2,5N .Calculati Coeficientul De Frecare La Alunecare In