RO Study
👤
Carmenserban
Carmenserban
31-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana!!! Ajutati mă! !!!
Răspuns :
Ddelia
Ddelia
31-10-2016
Mărinimos, măricel, marisor, măreț
Answer Link
Aceasta3
Aceasta3
31-10-2016
marisor ,maricel...Cu plăcere!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Miruna Și Filip Au Câte Un Album Cu Fotografii Din Excursii. Numărul Fotografiilor Mirunei Este De Trei Ori Mai Mare Decât A Lui Filip, Iar Diferența Este 52. C
Trebuie Analizate Toate Predicatele Cu:mod,timp,comjungarea,caz,functie Sintactica Ce Fel De Preeicat Este Verbal Său Nominal .Va Rog Mult De Tot Imi Trebuie!!
Toate Exercițiile. Va Rog! Multumesc!
Se Considera Triunghiul DEF Cu Unghiul D>90*.Stiind Ca: a) DE=12cm Si EF=20cm,aflati DF b)DF=10cm Si EF=26cm Aflati DE
3. A) Documentează-te Despre Ultimele Invenţii. B) Realizează O Prezentare Digitală Folosind Tehnologiile Moderne. C) Prezintă Materialele În Cadrul Unei Confer
Kuyahauayayajj Snjjkjajaua
Am Nevoie De Primele 3 Liniuțe,dau Coroniță Și 5 Stele.
11. SISTEME DE ECUATII 1. Să Se Rezolve Sistemele De Ecuații Prin Metoda Reducerii: A) (x - Y = 3 (x + Y = 5 (2x - Y = 1 B) (x + 2y = 8 C) (x + Y = 5 Lx - 4y =
Exersează! 12. Alege Unul Dintre Cele Patru Roluri De Mai Jos. Prezintă Materialul Realizat În Faţa Clasei. 1. Psihologul/ Consilierul Şcolar - Scrie Un Text De
Taie Variantele Incorecte. Locuri Sacre Din Vremea Geto-dacilor, Descoperite Pe Teritoriul Românesc Sunt: A) La Râşnov (Braşov); B) La Cluj-Napoca; C) Pecica (A