RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-10-2016
Matematică
a fost răspuns
determinati multimile D25;D18;
Răspuns :
Anca2745
Anca2745
31-10-2016
D25 ={1,5,25}
D18 ={ 1,2,3,6,9,18}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ecuații De Gradul Doi Va Rog
Realizează O Compunere De 10-15 Randuri(100-150 Cuvinte) În Care Să Descrii Vizuina Iepurelui Asa Cum Ti-o Imaginezi Tu. În Realizarea Compunerii Vei Avea
Da Exemple De Cazuri De Utilizare A Pîrghiilor În Viata Cotidiana Si Tehnica?Cu Ce Scop Minerele Foarfecelor,de Regula Se Fac Mai Lungi Decît Lungimea Lamelor.
Afla Masurile A 2 Unghuri,ce Au Suma Masurilor De 90 Grade , Stiind Ca Patru Noimi Din Masura Unuia Reprezinta Cit Doua Treimi Din Masura Celuilalt
Enumera Unitatile Administrative Ale Provinciei Dacia Romana.
La O Scoala De Muzica Invata De 3 Ori Mail Putini Baieti Decit Fete Se Mai Stie Ca Fete Sunt Cu 96 Mai Multe Decit Baieti.Citi Baieti Si Ccite Fete Sunt La O S
Eseu In 10 Propozitii : " Planurile Mele De Vacanta De Pasti " P.S. Sa Fie Numai Decat 10 Popozitii Si Eu Sunt Atiest , Adica Eu Nu O Sa Ma Duc La Biserica
Dreptunghiul ABCD Are Dimensiunele 9,4 Cm Si 5 Intreg Si O Doime
Se Considera Trei Numere A,b Si C.Daca Media Aritmetica A Numerelor A Si B Este Egală Cu 1,4,media Aritmetica A Numerelor B Si C Este Egală Cu 2,iar Media Arit
[tex] \frac{ X^{2} -49}{ X^{2} -7x}- \frac{2x+7}{ X^{2}+x}: \frac{1}{x+1} [/tex] E(x)= -1