RO Study
👤
Anonim
Anonim
31-10-2016
Biologie
a fost răspuns
Ajutor!!!!!!!!!!!!!!! ex.1
Răspuns :
Tudoor
Tudoor
31-10-2016
Pai spui dc broasca poate inota ex:are pielea aia intre picioaresi tot asa mai departe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Volum De Solutie De Acid Sulfuric 2 M Este Necesar Amestecarii Cu 2 L De Solutie De Acid Sulfuric 0,8 M, Astfel Incat Sa Se Obtina Solutie De Acid Sulfuric 1
OAflati Greutatea Unui Corp Cu Densitatea De 800kg Si Volumul Este De 8metri Cubi Se Considera G=10N/kg∉
Mai Mari Decat 47 Sicel Mult Egale Cu 51/cel Putin Egale Cu 50 Si Cel Mult Egale Cu 53/cel Putin Egale Cu29 Simai Mici Decat 33
Faceti Expansiunea Complementelor Circustatiale De Loc: O Sa-mi Pretec vacanta La Bunici. Am Citit Piesa Pana La Actual Al Doilea .Am Fost Acolo.VA ROG AJUTATI
Cum Se Calculeaza X Patrat +6x Va Rog
Reprezentarea Fractiilor Pe Axa
Un Stilou Si O Carte Costa 57 Lei. Daca Stiloul S-ar Ieftini Cu10% Si Cartea S-ar Scumpi Cu 10% Atunci Ele Ar Costa 60.3 Lei. Cat Costa Stiloul? Dar Cartea? Vre
1.Puneti Substantivele Din Paranteza La Forma Corespunzatoare.Cintesti (munca) (camp) Ca Sa Nu Pieri De Foame.Mai Bine Sa Lasi (copii) Crestere Buna,decat Aur.2
Despre Ce As Putea Sa Fac Proiect La Fizica (clasa AVII-a) ?
Transforma In Vorbire Indirecta Urmatoarele Replici :— Te-ai Încurcat Cu Socotelile, Măi Băiete. Ba De Mâncare Şi Casă I-a trebuit Omului Întâi Ş-apoi Haine Fr