RO Study
👤
Alesiii
Alesiii
31-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Rezolvati ecuatiile:
1+2+3+...+100+x =5050
Răspuns :
DragosFurtuna12
DragosFurtuna12
31-10-2016
1+2+3+…+100=100•101/2=5050
5050+x=5050
x=5050-5050
x=0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Un Text De 12 Fraze Pe Baza Acestei Imaginii:Va Rog Seriozitate Fără Glume Dau Coroana Și 25 Puncte Tot Ce Vrei Dar Sa Fie Un Text Mare Și Coerent Fără
Alege A Daca Afirmatia Este Adevarata , Si F ,daca Ai Laes F , Propune Varianta Corecta 1.concurenta Intraspecifica Are Loc Intre Indivizii Speciilor Apropiate
12 Află Toate Numerele Naturale Care, Împărțite La 9, Dau Câtul25 Și Restul Mai Mare Decât 5.
Compunere Despre Jobul Unei Asistente Medicale Minim 10 Rrânduri URGENTTTTTTT
Combinând Silabele, Vei Obține Cuvinte Noi:a. Fon, Xi, Lo -b. Ment, Ex, Ri, Pe –c. Tiu, E, Ci, Xer-d. E, Mi, Xa, Tor, Na -76
Ajutatima Va Rog!Transcrieți În Caiet Tabelul De Mai Jos Și Descrieți Proprietăţile Fizice Ale Substantelor.
Sunt 40 De Puncte Pentru Cel Care Rezolvă Acest Exercițiu Corect.5. Can You Write The Correct Form Of The Verbs In Brackets?Last Week, My Aunt And Uncle____(vis
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog Frumos
In Mijlocul Camerei Am Un Birou La Care Imi Fac Temele ,pe Birou Am O Lampa La Care Vad Sa Citesc Iar In Fata Biroului Este O Fereastra Mare Prin Care Privesc P
VA ROG FRATE EU M AM RUGAT SA MA AJUTE CINEVA LA EX 17 DE 3 ORE ȘI NIMENI NIMIC BAA SERIOS ? AM NEVOIE CA NU ÎNȚELEG MA POATE AJUTA CINEVA ??????