RO Study
👤
Codru7
Codru7
31-10-2016
Limba română
a fost răspuns
camp lexical pentru profesor
Răspuns :
Barsanrazvan22
Barsanrazvan22
31-10-2016
Catalog,scoala, haine CRED!!!
Answer Link
Aronsteff
Aronsteff
31-10-2016
Profesor profesoral profesionist
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau 50 De Puncte Si COROANA In Cel Mai Scurt Timp. Va Rog Mult.Multumesc Din Timp. Am Nevoie De Problema 2.14
Ma Poate Ajuta Și Pe Mine Cineva! Dau Coroană. Urgent!! Îmi Trebuie Pana Luni Dimineața Va Rog!
Va Implorrrrrrrrrrrr E URGENTTTTT DAU COROANA SI MA ABONEZZZ, PENTRU CEI CARE SE PRICEP LA BIOLOGIE. MULȚUMESC ANTICIPAT RAPORT CELOR CARE NU RĂSPUND CORESPUNZĂ
Scrie Un Program Care, Citind Un Număr Natural N, Afișează Câte Cifre Are. Exemplu: Pentru N = 275 Se Afișează 3. %3D
Construiţi Enunţuri În Care Cuvintele Date Să Fie Pe Rând : At Şi CI : Colegului, Vecinului, Bunicii, Lui, Dânsei, Celor Trei, Celei De-a Doua.
Cum Se Calculează Pas Cu Pas: Transformați În Decimetri 6,25m Cum Trebuie Sa Calculez?, Dau Coroana
Dacă Am 3 Mediane Într-un Triunghi Isoscel, Ele Sunt Toate Egale Una Cu Alta?
4. Numește Obiective Din Patrimoniul UNESCO Din Zona Indicată:a) Biserici Pictate Din Moldova:b) Fortificații Dacice Din Munţii Orăştiei:c) Biserici De Lemn Din
Un Turist Străbate Cu Trenul ½ Din Distanța Ce Avea De Parcurs Cu Autobuzul 3/8 Din Distanță Iar Restul De 15 Km Am Mers Pe Jos Care A Fost Distanța Parcursă De
Atasati Linkul Cu O Auditie Muzicala Din Creatia Lui Ludwig Van Beethoven *