RO Study
👤
MsPink
MsPink
31-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Dati numarul 2 factor comun : a) 2a+2b
Răspuns :
IanODonnell
IanODonnell
31-10-2016
2a+2b=2(a+b)
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numerotează Fragmentele Extrase Din Capitolele 3 Și 4 Ale Cărții Călătoriile Lui Gulliver De Johan Swift În Ordinea Evenimentelor Întâmplate În Povestire Cu Num
Plasează În Trei Colonițe Formele Pronumelui Personal Din Discurs Conform Cazului Nominativ Acuzativ Dativ.Eu Sînt O Cititoare Împătimită De Basme Populare Și T
II. Citește Textul De Mai Jos Și Răspunde, Pe Caiet, Cerinţelor. ,,Burebista, Bărbat Get, După Ce A Luat Asupra Sa Puterea Peste Poporul Său, S-a Apucat Să-l R
In Prima Zi La O Biblioteca Au Fost Aduse 7 Pe 15 Din Intregul Necesarul De Manuale Noi Iar In Ziua A Doua Restul De 56 Manuale. AJUTOR!!!
2. Copiați Tabelul Pe Caiet Şi Completați În Casetele libere ,, Da" Sau ,nu" După Cum Numărul N Este divizibil Sau Nu Este Divizibil Cu Numărul Indicat. n 15 35
Identifică, În Strofa A 3-a, Epitetul Care Se Combină Cu Altă Figură De Stil. Care Este Aceasta? DAU 5 STELE ȘI COROANĂ( DACĂ ÎMI RĂSPUNDEȚI CU BRAINLY PLUS NU
Deci Ai De Făcut Un Text De 100 Cuvinte In Care Sa Prezinți Mesajul Și O Valoare Promovata Prin Textul Iarna De Vasile Alecsandi Cu Cel Puțin 2 Episoade Interpr
Devoir: A Conjugare A La Forma Affirmative Et Negative. Leș Verbes:s Apeller.. Se Doche.
Va Rog Urgent!!!!!!!!!
Amplificați Fracțiile Următoare Astfel Încât Ele Să Aibă Același Numitor 3/5 X 2/20 X ^ 2 3x + 1 / 2x ^ 3 X