RO Study
👤
Ameliac
Ameliac
30-10-2016
Engleza
a fost răspuns
Which animal lives the longest?
Răspuns :
Senseialex
Senseialex
30-10-2016
The largest surviving land-animal is the elephant with an average lifespan of up to 70 years
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Mai Mic Numar Natural Care Inpartit Pe Rand La 3 Si La 5 Da De Fiecare Data Restul 2 Si Catul Diferit De 0 Este Egal Cu......ajutatima :??
Daca La Examen Am Scris Ca 2 Trasaturi Ale Genului Liric Sunt Prezenta Eului Liric Si Folosirea Unui Limbaj Artistic ,e Corect??????
Cate Numere Naturale De 2 Cifre Sunt?
Într-o Clasă Sunt 26 De Elevi . Dacă Din Clasă Ar Pleca Două Fete Şi Trei Băieţi , Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Egal Cu Numărul Băieţilor . Determinaţi Numărul
Într-un Laborator De Informatică Sunt 3 Mese fiecare Cu 4 Scaune. La Fiecare Masă Stau Întotdeauna Cel Puţin Un Băiat Şi Cel puţin O Fată, Dar Nu Doi Băieţi Şi
Salut Cine Ma Poate Ajuta Plzzz...scrie Toate Numerele Naturale Cuprinse Intre A) 3527 Si 3540 B) 18400 Si 18423 C) 567994 Si 568003
Ziceti-mi Si Mie Doua Marci Ale Genului Liric?:)
Transcrie Fiecare Propozitie Din Fraza Urmatoarea, Precizand Felul Subordonatei:Vom Selecta 3 Trei Texte Finaliste Care Vor Fi Publicate Pe Site Pentru A Fi Com
Scrie Formele Literare Ale Cuvintelor:ades, Baiet, Preste, Campi, Naltul, Am Mas.
Argumentati ca drepturile Animalelor Trebuie Aparate Precum Cele Ale Oamenilor