Răspuns :
Era marti saptamana trecuta, cred. Eram teribil de obosita, puteam practic sa vad doi cm in fata mea. Dupa ce mi-am terminat tema, m-am ridicat si am hotarat sa beau un pahar de apa, pentru a ma hidrata dupa toate temele pe care le-am facut. Vad putin in ceata, daca e sa fiu onesta. S-a intamplat atat de repede, era greu sa mai gasesc un sens tuturor celor intamplate. Cand m-am uitat in jur, am realizat ca sunt pe podea, pe spate, aproape, si aveam o durere intepatoare, ascutita in spate. Mi-a luat cateva momenre pana sa inteleg ce s-a iintamplat cu adevarat. Am luat paharul de pe dulap, si cumva l-am scapat pe podea si a trebuit sa il ridic, dar nu era ceea ce vroiam sa fie. Cioburi de sticla erau peste tot, si a trebuit sa curat, fiind enervata de mine insumi pentru neindemanarea mea. Ca sa fac totul mai rau, cumva, am calcat intr-un ciob si mai apoi am cazut pe spate, cazand pe mai multe cioburi. A durut atat de tare, unul dintre cioburi mi-au iintrat in partea de jos a spatelui. Nu era aveam ce face, pe bune, dar sa ii cer ajutorul mamei, care a trebuit sa imi scoata bucatile de cioburi din spate la sfarsit. A fost un lung, dureros proces, dar m-a invatat o lectie. Oricand esti prea obosit sa iti tii ochii deschisi, cel mai sigur lucru este sa dormi, iar mai apoi sa bei un pahar de apa.