RO Study
👤
McDonalds28
McDonalds28
30-10-2016
Fizică
a fost răspuns
Adevarat sau Fals....
Răspuns :
Irinuta111
Irinuta111
30-10-2016
A,F,A,F,F,A sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3*5-[35*5-(2*49+6*16)/2]/7=
In Fiecare Zi, Adina Incepe Cursurile La Ora 8. O Lectie Dureaza 50 De Minute, Iar Recreatia 10 Minute. Ea Are 4 Lectii, Zilnic. Sambata Si Duminica Are Liber.
Deci Am Si Eu Nevoie De Cateva Fraze Legate De INGHETATA. Trebuie Sa Raspundeti La Intrebarile: 1. Where Does The Product Come From? 2. Where Is It Grown Or Pr
Problabililiatea Ca Alegand O Lucrare A Unui Elev Cu O Nota Mai Mare Decat 6 Este Egal Cu.... Nota; 5 6 7 8 9 10 nr Elevi:2 5 8 6 4 3
Construiti Propozitii In Care Predicatele Sa Fie Exprimate La Toate Modurile Personale!
Alcatuieste Un Enunt In Care Predicatul Verbal Sa Fie Exprimat Printr-un Verb Obtinut Prin Derivare De La Cuvantul:jale (pers. A III-a, Nr Plural, Timp Prezent)
Rezolava Problema Dupa Urmatoarele Date:I+II=4 Tone Si 3 Q CartofiI=II+168?Câte Kilograme Sunt I Si II?
Calculeaza Volumul De Sol. De H2SO4 0,5 M Care Se Consuma Pt. A Neutraliza 10 Ml Solute De NaOH 0,5 M. Va Rog Daca Se Poate Sa Imi Scrieti Rezolvarea .multume
Pe Platforma Unui Vagonet De Masa M=60kg Care Se Deplaseaza Orizontal Cu Viteza V0=4m/s Se Aseaza Vertical Un Sac De Masa M=40kg.Ce Viteza Va Capata Vagonetul?A
Se Considera Functia F:R->R, F(x)=-x+2a)reprezentati Grafic Functia F.b)determinati Coordonatele Punctului Care Are Abcisa Egala Cu Coordonata Si Apartine Gr