RO Study
👤
AlbertVoicila
AlbertVoicila
30-10-2016
Engleza
a fost răspuns
Find synonyms for the words : pleased
Răspuns :
Grinch1
Grinch1
30-10-2016
pleased=happy,satisfied,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
D) 5(-3+X) =-(4-X)+(-3×7+ 2x)
A 2,4f 12,03 2,05 2,4.d 18,66 2,5 . 12;e 5,08 8,05 . 100;12 A Determinați Numărul Care Este De 100 De Ori Mai Mare Decât Diferența Dintre 23,7 Și 17,34.b Calcul
AJUTATI.MA VA ROG ! ARGUMENTARE DESPRE ALEGERILE LUATE CU SUFLETUL SI ALEGERILE LUATE CU RATIUNEA! 30 DE RANDURI VA ROGGG! DAU COROANA!
4. Clasificarea Profesiilor După Domenii.Scrie Profesiile Enumerate Mai Jos In Rubrica Respectivă A Tabelului:strungar, Sofer, Giuvaergiu, Inginer, Astronaut, A
Am Si Eu Nevoie De Ajutor Repede La Geografie : 1.În Ultimele Două Milenii Suprafeţele Forestiere S-au Redus Cu Aproape: a. 2/3 c. Jumătate b. 1/3 d. Un Sfert 2
La O Librărie S-au Adus 368 De Cărți. Cărți De Romana 6/8 Din Total Cărți De Mate 3/4 Din Total . Afla Cate Cărți De Romana Și De Mate S-au Adus La Librărie .Ur
Poate Să Îmi Recomande Cineva O Poezie De Nichita Stănescu Care Să Îmi Capteze Atenția? Care Să Fie Interesantă Este O Tema Pt Română
Pentru 4 Caiete Si 6 Creioane S-au Platit 56 De Lei Iar Pentru 4 Caiete Si 9 Creioane S Au Platit 68 Lei. Cat Costa Un Caiet? Dar Un Creion ?
Suma A Doua Nr Este 179,3. Daca Unul Dintre Ele Este De 4,5 Ori Mai Mic Decat Celalalt, Aflati Numerele.Dau Coroana
+ 7. Asociază, Oral, Titlul Poeziei Cu Afirmaţiile Corespunzătoare, Referitoare La Conținutul Textului:Sufletul Satului,Lucian BlagaAcuarela,Ion MinulescuA. Lum