RO Study
👤
Raresel3
Raresel3
30-10-2016
Limba română
a fost răspuns
câte sunete are Angela?
Răspuns :
Alina1234555
Alina1234555
30-10-2016
Cuvantul are 5 sunete pt ca "ge" este un sunet
Answer Link
Schiporconstantin
Schiporconstantin
30-10-2016
Cuvantul "Angela" are 5 sunete
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Read The Definitions. Write The Word. It's The Place Where You Sleep. I It's The Opposite Of Lazy. 2 It's A Place Where You Can Buy Stamps. 3 It's A Person Who
Numește Părțile De Vorbire Din Structura Grupurilor De Cuvinte : Să-l Pupe , Nu-l Deoache , Și-l ScuipăDau Coroana Va Rog Ajutați-mă
Repedee!Tot Ce Vedeti In Imagine A...f!Dau Coronita!❤️La Cine Raspunde Primul/prima❤️
(ab + Ba) : (a+b) = X + 11Sa Se Afle X, Știind Ca A,B Sunt Cifre!mulțumesc ✨
Un Grup De Excursioniști Aveau De Parcurs Un Drum De 450 Km. În Prima Zi Au Parcurs Cu 36 De Km Mai Mult Decât 4 Supra 15 Din Drum, A Doua Zi Cu 97 Km Mai Puțin
Explică În 3-4 Rânduri Semnificația Versurilor: „ Cu Legănări Abia Simțite Și Ritmice, Încet-încet, Pe Pajiștea Din Fața Casei, Caisii, Zarzării Și Prunii, În
Precizează Persoana, Numărul, Cazul Și Funcția Sintactică A Pronumelor Personale ne;ei;lor;mi
2. Desenează Și Completează Pe Caiet ,,diamantul" De Mai Jos, Respectând Structura Dată.O ÎndatorireTrei Locuri Unde Trebuie RespectatăO Propoziție Alcătuită Di
Îmi Puteți Extrage Substantivele În Cazul Nominativ,acuzativ Din Textul De Mai Sus
Cum Se Spune La TIR In Engleza?? Va Rog Dau COROANA✨