RO Study
👤
Maxicarton
Maxicarton
30-10-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonime despre cuvintul adevarat
Răspuns :
Stefyxa0
Stefyxa0
30-10-2016
adevărat=real, cert, neîndoielnic, nescoronit, netăgăduit, sigur, veridic, veritabil, pozitiv, autentic, aievea.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citește Cu Atenție Propozițiile De Mai Jos. Identifică Greşelile De Ortografie Şi De Punctuație, Corectează-leși Transcrie-le Corect.a) Am Fost L-a Circ Cu Cole
III Put The Verbs In Brackets In The Correct Form (Present Simple Or Present Continuous). 1 ( You Play) Football After School 2. Where ( Helen Live) 3 ( He Come
Suma A Doua Nr Este 96.afla Cele 2 Nr Stiind Ca Impartind Pe Unul La Dublul Celuilaltobtimem Catul 11 Si Restul 4da Va Rog Urgent Multumesc
10. Se Consideră Triunghiul ABC Care Are Aria Egală Cu 1276 Cm? Ştiind Că: a) AB = 16 Cm Şi AC = 3/6 Cm, Aflați KA; b) AB = 16 Cm Și BC = 313 Cm, Aflați KB; c)
Ene Cumapara 12 Savarine Si 17 Eclere Daca Parjitura Costa 9 Lei Alfla În Doua Moduri
II. Scrie În Caiet Litera Corespunzătoare Variantei Corecte.1 Elementul X Situat In Grupa A 2-a, Perioada A 3-a Formează Oxidul:a Na, 0;1 Aloic MgO;d CaO.2 Proc
B) Scrieți Toate Numerele De Trei Cifre, Cu Suma Cifrelor Egală Cu 4.
Indicati Timpul Urmatoarelor Verbe:am Crescut,asteptam,credeam,voi Trimite,urmarisera,plecara.IMI TREBUIE PANA MAINE,DAU 20 DE PUNCTE,va Rog
Se Citesc Două Numere De La Tastatură Verificați Dacă Numerele Sunt Pare Sau Impare!!!!! VA ROOOG MA JUR CA DAU COROANA
2 Si 3 Imi Trebuie Repede