RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-10-2016
Matematică
a fost răspuns
(2 la puterea 28-2 la puterea 2)
Răspuns :
SabinaRoxana
SabinaRoxana
29-10-2016
2 la puterea 24, dupa calculele mele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Urgent Varog Mult..
Scrie Un Enunt În Care Sa Folosești Omonimul Cuvântului Subliniat În Secventa Următoare ^o Lista A Documentelor Și A Site Urilor Pe Care Le Am Folosit ^ Care Es
M-am Gândit La Un Număr. Îl Împart La 7, Câtului Obținut Îi Adaug 4, Suma Obținută O Înmulțesc Cu 8, Iar Din Produsul Obținut Scad 12, Obținând 60. La Ce Număr
11 Supra 3 Plus 71 Supra 330
Clasa A V-a. Proiect MULTIMI ÎN VIATA MEA.1. Identificarea Exemplelor De Multimi Din Cotidian.2. Reprezentati Această Mulțime In Trei Moduri Studiate. 3. Scrieț
12. Colorează, La Verbele De Mai Jos, Cu Roşu Desinențele, Cu Albastru Sufixele De Mai-mult-ca-perfect Şi Cu Verde Sufixele De Perfect Simplu.MERSESEŞIOFERISEPL
Un Corp Se Află Pe Un Plan Înclinat De Unghi Alfa 30 De Grade Masa Corpului Este De 10 Kg Forța Ce Acționează Asupra Corpului În Susul Planului Este De 40 Newto
Ajutavima Varog Dau Inimeora
Un Copil Are De Citit O Carte In Doua Saptamani In Prima Saptamana Citeste 1/5 Din Nr De Pagini Iar In Saptamana A Doua Citeste 240 De Pagini Cate Pagini Are Ca
Ma Poți Ajuta La Acest Exercițiu??? Te Rog!? Dau Coroana Si 5 Stele Vă Rog!!! Si Inima!! Va Rog!