RO Study
👤
Ionutleru
Ionutleru
11-11-2014
Fizică
a fost răspuns
Care este radacina patrata a lui 9??
Răspuns :
Deva
Deva
11-11-2014
radacina este 3,rad 9=3
Answer Link
FlorinGAlexandruC
FlorinGAlexandruC
11-11-2014
Radacina patrata=>√9=3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comice11 Was Macht Fatma In Ihrer Freizeit? Ergänze.novmöchtemag • Lerntsprichtlernt]In Ihrer Freizeit (1)Fatma Fremd-sprachen. Sie (2)Fremdsprachen.Sie (3)perf
1 Subliniazd Pronumele Din Enunturile De Mai Jos:in Luminis Eu Am Văzut O Cdsută, Iar Apoi Noi Am Decis Sa Ne Apropiem. Voi Veti Pleca Mâine In Anglia Cu Avionu
Deseneaza O Sectiune Prin Inima. Pe Legenda Marcheaza: Pericardul, Miocardul, Atriile Si Ventriculele, Septul Inter-atrial, Septul Inter-ventricular, Valvele Bi
Tot Exercițiul, Doar Rezultatul, Va Rog!! Ofer Si Coroana Si 100 Puncte!
Dau Coroana Urgent Ex 494
O Față A Unui Dulap In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile De 2m Şi 0,5m. Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Paralelipipedului Este De 14m.
Alcatuiti O Propozitie Dezvoltata Folosind Cuvintele Paltonas, Cred. Faceti Schema Propozitiei. (Sunt Foarte Obosita Acum Si Nu-mi Vine Nici O Idee, Aproapo, As
Scrie O Propozitie In Care Pronumele Personal "eu" Sa Se Afle La Sfarsiyul PropozitieiUrgent Va Rog! Dau Si Coroana
Ce Insemna Бабушка In Romana
3 Scrie Numele Persoanelor Indicate De Pronumele Subliniate.Tania Și Teo Admiră Macheta Marei. Câteva Piese S-au Deplasat De La Locul Lor.A, Ce-i De Făcut? Noi