RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-10-2016
Matematică
a fost răspuns
√2 la puterea -2= REPEDE
Răspuns :
Lorelorena14
Lorelorena14
29-10-2016
1supra radical din 2 totul la puterea 2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Propozitii Cu Un Adjectiv Pronominal De Intarire Care Sta Pe Langa: -un Substantiv Feminin, Numar Singular, Caz Dativ -un Substantiv Masculin, Numarul Plur
Un Legumicultor A Cules Din Gradina 100kg De Roșii.Le-a Pus In Laditein Care Incap7kg,8kg Și10kg De Roșii.Numarul Laditelor Cu Cate 10kg De Roșii Este Cu 5 Mai
Un Numar Este De 5 Ori Mai Mare Decat Alt Numar.Daca Nr Cel Mic Se Micsoreaza Cu 3 Si Din Cel Mare Se Scade Un Numar De 9 Ori Mai Mare Decat 3 Atunci numarul Mi
Media Vârstelor Celor 24 De Elevi Ai Unei Clase, Împreună Cu Dirigintele, Este De 14 Ani. Daca Dirigintele Nu Este Luat In Calcul, Elevii Au Media 12 Ani Si2 Lu
Ce Inseamna "Let It Go" ?
Compune Cate O Problema Pentru Exercitiile Urmatore Si Rezolva-le. a) A+b+c=1425 a+b=1113 b+c=913 b) A+b=90 a+c=79 b+c=97
Legume Cu Vitamina B
Spune-mi O Formula Finala De Basm . Eu Nu Mai Stiu Continuarea Acestuia : '' Si Incalecai Pe-o ............. Sa Traiasca Cine Asculta
Marchez Ca "raspuns Corect ".Diferenta A 2 Nr. Este 6 . Stiind Ca Raportul Lor Este De 14 Supra 11 . Repede !!
Determinati Multimea B={x Aparține Lui N Cu Proprietatea 7/2x-3 Aparține Lui N}