RO Study
👤
Boss398
Boss398
29-10-2016
Limba română
a fost răspuns
ce inseamana in romana felnottek
Răspuns :
Dariela12
Dariela12
29-10-2016
felnottek=indigo
.............................
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numarul Fractiilor De Forma [tex] \frac{3x4}{a24} [/tex] Care Se Simplifica Cu 12.
Neataa ! Am Nevoie De Ajutor...Imi Puteti Spune Cat Mai Multe Formule Chimice Cu Denumirea Lor Populara? Gen: NaCl=sare De Bucatarie, NH3= Amoniac, Etc?
Un Mol De Gaz Efectueaza Ciclul Din Figura De Mai Jos. Temperaturile In Punctele 1 Si 3 Sunt [tex] T_{1} [/tex] Si Respectiv [tex] T_{3} [/tex]. Stiind Ca Punct
17. Media Geometrica A Numerelor 3la Puterea X Si 9 La Puterea y Este 9. Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
17. Media Geometrica A Numerelor 3la Puterea X Si 9 La Puterea y Este 9. Aflati Cele Doua Numere X Si Y , Daca Se Stie Ca X=y+1
Gasiti Toate Numerele Naturale De Forma 4xy6(cu Bara Deasupra) Divizibile Cu 36. :))))O Rezolvare Buna Va Rog
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Pentru Ce Valoare A Parametrului Real M , Egalitateacos4x + (m+3)(sinx + Cosx)² - 3m - 2=0 , NU Este Verificata De Nici O Valoare A Unghiului X?
1)Explica Rolul Virgulei In Structura:-Baietas,baietas, Arunca-ma-n Apa.2)Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele Din Paranteza Din Secven
Cine Imi Poate Da Niste Ortograme Maxim 20 Minim10!! Repede Va Rog!!