RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Afla numarul necunoscut: x+1975-4329=2223
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-10-2016
x=2223-1975+4329
x=4577
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Afla Lungimea Inaltimii Din Unghiul Drept Al Unui Triunghi
Media Aritmetica....
Intrebarea Mea Este, Tensiunea U E Chiar Tem? Sau E Tensiunea La Bornele Sursei Si O Calculez Cu Kirchhoff Din Ochiul Cu Voltmetru?
5. În ABC Dreptunghic În A Avem: Măsura Unghiului B De C30°, AC = 8 Cm Și AD Mediana Corespunzătoare LaturiiBC. Calculaţi:a) BC Și AD;b) P ACDc) DE, Unde [DE] E
Ma Puteti Ajuta Va Rog La O Problema La Informatica?Trebuie Rezolvata In C++. cerinta Este Urmatoarea: Fie A,b,c Numere Naturale Nenule, Distincte. Verificați
Buna :) Vă Rog Să Îmi Spuneți În Câte Trepte Ionizează Bazele Și Acizii ( Eu Știam Ca Are Legatura Cu Taria Și Numărul Atomilor De H...Dar Nu Mai Știu Exact Cum
Fie ABCD Un Paralelorgram Cu AB =6 Cm, AD =4cm Si M Unghiului A=60 Grade Determinati Aria , Calculati Lungimea Diagonalei BD
Se Considera Perechi De Ungiuri Adiacente: AOB, BOC , Respectiv BOC Si COD. Stiind Ca Unghiul AOB =72 Grade Si 10 Minute Si Unghiul COD=65 Grade Si 20 Minute, A
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine La Exercițiul 1
Arătați Ca Nr A=2n-9+3 *(-1)^n+1 Supra 4 Este Întreg Pt Orice Nr Nat NVa Rog Cât Mai Repede, Dau Coroana Si Multe Puncte!