RO Study
👤
Duta
Duta
29-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se formează un trinom de gradul 2?
Răspuns :
Аноним
Аноним
29-10-2016
ax² +bx +c
3x² + 7x - 10
6x² - 8x + 2
(3/2)x² - 2x +1/2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Pe Cercul (O; R) Se Consideră Punctele M, N, P În Această Ordine. Stiind Că M(MN) = M(NP) = M(MP), Stabiliți Natura Triunghiului MNP. 5. Pe Cercul (O; 5 Cm)
Dezleagă Careul, Scriind În Ordinea Apariţiei Complementele Şi Circumstanțialele Din Textul Dat,pentru A Afla Deviza Unor Prieteni Celebri, Personajele Principa
10. Priveşte Următoarea Problemă, Apoi Alege Răspunsul Corect. Dacă: Atunci A+ A-O-O-1 A. = 32; --16 -A-36 O.A-45 B. = 24; C. = 72; D. 40,
Găseşte Antonimele Următoarelor Cuvinte. • Frumoasă • Mă Dojenea • Liniştea • Mititel • Decis • Nerăbdător • Harababură • Iute
An Nou Fericit! În Acest An, Cel Mai Mult Mi-a Plăcut... Twinkl Dacă Ar Fi Să Fac Ceva Din Nou, Aș Alege Să... Tă Fac Un Om De Zăpadă Obiectivul Meu Pentru Noul
Care Sunt Însușirile Fizice Și Morale Ale Lui Natură Din Dulap
9. Asociază Fragmentul Din Jocul Îngerului De Carlos Ruiz Zafón Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50-100
Problema 14!!!va Rog!!!
Ce S-a Mai Descris În Textele În Versuri Studiate De Tine În Anii Anteriori
Venta Parcul Era Proaspăt Şi Verde Şi Precizează Din Ce Este Alcătuit. 2o Transcrie, Din Ultimul Paragraf Al Textului, Un Predicat Exprimat Prin Verb La Conjunc