RO Study
👤
Anonim
Anonim
29-10-2016
Matematică
a fost răspuns
(-5pe16)×(+8 pe 25)
Sper ca înțelegeți !
Răspuns :
MadiFlake
MadiFlake
29-10-2016
O sa folosesc "/" pentru semnul de fractie .
-5/16 x 8/25 = -1/10
acum sa iti explic de ce :
- 5 cu 25 se simplifica prin 5 si ramane : -1/16 x 8/5
- acum simplifici 16 cu 8 prin 8 si ramane : -1/2 x 1/5
=> -1/2 x 1/5 = -1/10
Sper ca ai inteles !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Urna Contine 10 Bile Albe,10 Bile Negre Si 20 Bile Rosii.Cate Bile Trebuie sa Scoatem Din urna,fara Sa Ne uitam Al Ele,pentru A Fi siguri ca Vom avea Tr
Noteaza Ideile Principala : Pinguinii Sunt Pasari De Mare Care Nu Pot Zbura Si Care Traiesc Doar O Jumatate Sedica A Pamantului,iar Cateva Specii Traiesc Chi
Problema E Grafica,vreau Desen! Suma A Doua Numere Naturale Este 316.Daca Primului I Se Adauga 5,se Obtine Dublul Celuilalt.Care Sunt Numere
Comentati O Figura De Stil Pe Care Voi O Identificati !!!!!!!!!111 Cu Cat Se Insera Peste Arborii Rari , cu Atat Incepeau Sa Lumineze Mai Tare inimile Noas
Cat Va Incasa O Asociatie Agricola Pentru Rosiile Livrate ,daca Are Cultivate 4,5ha Cu Rosii,productia La Hectar Este De 15,6t,iar Pretul De Livrare Este De 572
Am Un Dreptunghi ABCD Cu 1 Semicerc Pe Fiecare Lungime.Perimetrul ABCD Este 10m.Raza Cerc Este 1m.Calculati Suprafata ABCD
Comentati O Figura De Stil Pe Care Voi O Identificati In Poezie Mentionand Denumirea Ei Clipele Tale Erau Mari Ca Niste Lacuri De Campie, si Noi Nu Mai Conten
Care Este Definiția Schiței ? De Asemnea, Aș Dori Și 4-5 Trăsături . Nu-mi Găsesc Caietul De Semstrul Trecut Și Am Uitat Schița . Multumesc :) !
Va Rog Imi Faceti Si Mie O Compunere De Ramas Bun In Engleza, Scurta!!!!!!!!!!!!
Precedenul Si Succesorul Numarului 269.999