RO Study
👤
Madutziui
Madutziui
28-10-2016
Matematică
a fost răspuns
crieti patratul perfecr al lui 70
Răspuns :
Alexcld
Alexcld
28-10-2016
70² =4900
Sper ce te-am ajutat !
Answer Link
Alyia
Alyia
28-10-2016
Patratul perfect al lui 70 este 4900!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele Naturale Nenule Care Impartite La 10 Dau Restul Egal Cu Patratul Catului.
Sinonim Pentru Expresia ''isi Facura Semnul Crucei'' ............va Rog Am Nevoie De Ajutor
Cum Se Rezolva Aceasta Intrebare? Eu Nu Stiu Va Implor Ajutatima Pana Maine!!!!!!! : 1).Identificati Pe Harta munti Oas,Gutai,Tibles,Calimani,Gurghiu Si
Precizati In Enunturi Sensurile Cuvantului Polisematic Limba
Va Rog Frumos Ajutatima !!!Cine Poate Verbele La Modul Imperativ De Aici ? :Realizeaza Instantanee Cu Acest Aparat Fotografic Doar La Lumina Zilei ! Pastreaza O
Cum Repartizez Electronii Oxigenului,sulfului,fosforului,beriliului,azotului Si Neonului
In Triunghiul A,b,c M Apartine Ab Si Mn Paralel Bc N Apartine Ac calculati Ac Daca An +ac=24 Cm Ab =14 Cm Mb =10cm
Dupa O Reducere De 10%,pretul Unui Obiect A Devenit 54 Lei . Pretul Initial Era...lei
Intr-o Clasa Sunt 35 Elevi.Dintre Acestia,18 Elevi Sunt Pasionati De Limba Romana,19 De Matematica Si 13 De Istorie.Se Mai Stie Ca 10 Elevi Sunt Pasionati De L
Sinonim Pentru Expresia ''isi Facura Semnul Crucei'' ............va Rog Am Nevoie De Ajutor