RO Study
👤
Toma546
Toma546
28-10-2016
Engleza
a fost răspuns
numele adevarat al lui Luna Valente
Răspuns :
Betuca
Betuca
28-10-2016
Karol Sevilla
-------------------------------------
Answer Link
Fabi2005
Fabi2005
28-10-2016
Sol Benson -
numele de la nastere
Karol Sevilla
- nume actrita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Spune Corect in Engleza Cuvantul ,,litoral`` ? AM CAUTAT SI SUNT MAI MULTE SENSURI,CARE E CEL CORECT?
O Comounere De 10-15 Randuri In Care Sa'ti Exprimi Opinia Depsre Relatia De Prietenie Dintre Un Om Si Un Animal!!!!!!!Multumesc!!!!
Enumerati Trei Invelisuri Ale Pamantului
Andrei A Cumparat O Carte Cu 17 Euro..la Casa El A Platit Cu O Bancnota De 50 Euro. Cati Bani A Primit Andrei Ca Rest ?a) 10 Euro 1 Euro10 Euro 1 Eurob) 1
Aflati Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Lungimea Si Latimea De:a) 6 Cm Si 2 Cmb) 8 Dm Si 5 Dmc) 15 M Si 9 MAjutati-ma, Va Rog!
Am Nevoie De Ajutor La Aceasta Problema.E URGENT! O Pereche De Pantofi Costa Cat Doua Ghiozdane Iar doua Ghiozdane Costa Cat Trei Tricouri. Determinati Costul U
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Va Rog Frumos Cu O Problema La Mate Imi Trebuie Pt Maine .Sa Se Determine Functia De Gradul1 Al Carui Grafic Trece Prin Punctele A (
Stiind Ca 9+9 Face 18 De Ce 9+9 Nu Face 19 (expica De Ce)
Distanta De La Centrul Cercului De Raza Egal Cu 17 Cm Pina La Coarda AB Este Egala Cu 8 Cm .Calculati Lungimea Coardei AB (daca Ajuta A Si B Sunt Pe Cerc )
Clasa A 3-a c A Adus De La Rau 6 L De Apa;ea Avea 2 Vase Unul De 9 Litri Si Altul De 7 Litri;cum A Procedat?