RO Study
👤
Chiva2
Chiva2
27-10-2016
Limba română
a fost răspuns
proprizitii care incep si se termina cu i
Răspuns :
Someonenevermind
Someonenevermind
27-10-2016
Ioana isi incalta noii pantofi. Iepurii mananca toti morcovii. I-am luat de pe canapea ciorapii.
Answer Link
KittyCatLover
KittyCatLover
27-10-2016
Ioana a mers la cumpărături.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculează,apoi Unește,astfel: Eticheta Al Cărei Rezultat E Un Număr Par- Cu Animalul Domestic,eticheta Al Cărei Rezultat E Un Număr Impar- Cu Animalul Sălbatic
DAU COTOANA SI 100 DE PUNCTE RAPIDDDDDDD 2. Un Element Chimic A Are Numărul Atomic X-1, Un Alt Element Chimic B Are Numărul Atomic 2x+3, Iar Al Treilea Element
Veți Construi Mediatoarele Unui Triunghi Ascuțitunghic Şi Dreptunghic, Apoi Cercurile Circumscrise Celor Două Triunghiuri.VA Rog Dau Coroana
10. Rescrie Enuntul Următor Articulând Hotărât / Nehotărât Substantivele Indicate, Conform instructiunilor Dintre Paranteze: leri Mi-am Cumpărat ... (pantofi -
CeCraluare SumatinciNu Mi-a Luat Mult Să Cunosc Mai Bine Floarea. Pe Planeta Micului Prin Crescuseră Dintotdeauna Tlori Foartetextul Următor Si Rezolvasimple, C
1. Din Ce Metal Este Facuta Tigaia? 2. Din Ce Metal Sunt Facute Cablurile Electrice? 3. Din Ce Metal Sunt Facuti Nasturii? (asta Nu O Inteleg)
Pentru Patru Păpuși Și Șase Mașinuțe Sau Plătit Suma De 408 RON Iar Pentru Două Păpuși Și Cinci Mașinuțe Mașinuțe Sau Plătit Suma De 276 RON Cât Costă O Păpușă
Vă Roggggg Mult De Tot Să Mă Ajutați La Acest Ex 8 Printr-un Singur Ex. Dau Coroana +30puncte!
La Un Magazin S-au Vandut 42 Atlase Geografice. In Prima Zi S-au Vandut 24,iar Restul In Mod Egal In 3 Zile . Cate Atlase Geografice S-au Vandut In Fiecare Zi
Doar A Și B. Dau Coroanaaa Doar Ex 6