RO Study
👤
Rebelul1
Rebelul1
27-10-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvant de baza la sfarsi cu ui
Răspuns :
Flo10
Flo10
27-10-2016
eu stiu doar cuvantul "cui"
Answer Link
Gabriela165
Gabriela165
27-10-2016
"gutui" copacul care face gutui
gutuiaș
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe O Subordonata Subiectiva, Avand Ca Regent, Verbul A Dormi.
Știind Că Xy+xyxy=xzyy, Iar Cifrele X, Y, Z Sunt Diferite, Aflați Suma Vecinilor Nr Xyz.
AFLA A+b+c,STIIND CA A=3762-c,c=b-5479 SI B=6342
Imi Trebuie 3 Cuvinte Formate Din Consoane Si Vocale:c-v-c-v-c.multumesc Pentru Bunica Gradina. Oglinda
Ajutor! Dau Coronita! a) Aratati Ca Ultima Cifra A Produsului X ( X+1) Poate Fi Doar 0,2sau 6 Pentru Orice Numar Natural X b) Demonstrati Ca Nu Exista Numere
Aproximeaza La Mii Lungimea Fluviului Dunarea,daca: Este Un Numar Scris Cu Patru Cifre; Suma Primelor Doua Cifre Este 10; Cifra Unitatilor Este Catul Numerel
2)Realizeaza Schema Propozitiei: O Pacla Groasa A Acoperit Locul.
Va Rog Frumos Este Foarte Urgent!!! Scrie Cateva Randuri In Jurnelul Tau Despre O Alta Personalitate A Culturii Romanesti.Poti Alege O Alta Personalitate Din Di
Intr-o Clasa Sunt 12 Baieti. Aflati Numarul Elevilor Din Clasa, Stiind Ca Numarul Fetelor Reprezinta 60% Din Totalul Elevilor
1. Se Consideră Mulţimile A {xϵN / 9< X ≤a, A∈ ℕ } şi B={y∈ℕ /y Este Multiplu Al Lui 5 }. a) Pentru A =14 , Scrieți Elementele Mulţimii A. B)