RO Study
👤
Okkjkkk
Okkjkkk
27-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Cum sa format cuvântul taina
??
Răspuns :
Pitiandrei
Pitiandrei
27-10-2016
cuvantul taina provine din limba slava ( tajna ) fiind un neologism ( cuvant aparut intr-o limba prin preluarea din alta limba )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Va Voi Scrie Cateva Lucruri Pe Care Eu Nu Le Stiu In Engleza La Tema De Acasa. Ma Puteti Ajuta? ''Live Your Life !'' '' I'm An Albatraoz'' Ma Puteti A
Spunetimi Va Rog O Propozitie Cu Cineva
Subliniza Cuvintele Formate Prin Derivare In Urmatorul Fragment. Precizeaza Pentru Fiecare Cuvantul De Baza, Radacina Si Sufixul/ Prefixul. ,,Era O Fetita Maru
Scrie Un Text Despre O Calatorie La Munte
Construieste Enunturi In Care Cuvantul O Sa Aiba Urmatoarele Valori Morfologice Pronume Personal Si Articol Nehotarat
Asupra Unui Corp Scufundat Intr-un Lichid De Densitate=800g/cm(cub) Actioneaza O Forta Arhimedica=16N. Daca Corpul Are Densitatea =2,4 G/cm(cub), Greutatea Lui
Buna, Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine Cu O Tema? Pentru Ca Eu Sunt Lipsita De Imaginatie In Acest Moment. Cum Vedeti Voi Orasul/satul Vostru Peste 20 De Ani(maxim 10
4 SUBSTANTIVE DEFECTIVE DE SINGULAR ...
Diferenta A Doua Numere Este 31. Al Doilea Este cu 9 Mai Mic Deat Jumatatea Primului Numar. Care Sunt Numerele?
La Fiecare Intrebare Sa Fie O Compunere De 7-8 Randuri :) dau Intrebare De 25 Pct (la Cel Mai Bun Raspuns Dau Multumesc,cel Mai Bun Raspuns ) Intrebarile Sunt: