RO Study
👤
Iepuraș2005
Iepuraș2005
27-10-2016
Limba română
a fost răspuns
Care e sinonimul lui greșeală?
Răspuns :
Ramona19852007
Ramona19852007
27-10-2016
greseala = defect , vina , pacat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizati Cu Atentie Propozitiile Urmatoare Si Realizati Un Desen Care Sa Ilustreze Un Contraexemplu: 1: Daca Un Patrulater Are Un Unghi Drept, Atunci Patrulate
Determinați Ultima Cifră A Numerelor: A) B=7+7 La Puterea 2+7 La Puterea 3+...+7 La Puterea 43; B) C=3 La Puterea 0+3 La Puterea 1+3 La Puterea 2+ 3 La Puterea
Din 8 M De Material Se Confectioneaza 6 Rochii.cati Metri De Material Sunt Necesari Pentru A Confectiona 9 Rochii?
Determinati Doua Numere Naturale Care Au Produsul Egal Cu 60, Stiind Ca Daca Micsoram Un Numar Cu 2, Atunci Produsul Se Micsoreaza Cu 12.
Multiplii Lui 120 Si 2268 :D
Dau Coronita Urgent:(.... puneti Propozitiile La Forma Interogativa: my Name Is Dan.This Is My Brother.It Is Black.I Am A Disciple Of Jesus.I Am A Happy Man.The
Nistor,mezinuk Vrancioaiei,construieste Un Gard Lung De 54 M Si Bate Cate Un Tarus Din 3 In 3 Metri.Cati Tarusi Trebuie Sa Bata Nistor?
Care Este Formula La A^1+a^2+a^3+...+a^n
Da Exemple De Corpuri Care Folosesc : energie Electrica energie Termica energie Eoliana combustibil cel Care Imi Raspunde Primeste Coroana :)
Un Verb La Persoană 1 Numărul Plural