👤
a fost răspuns

Descrie-ți cainele tau!Numele câinelui din text sa fie Aisha!Daca faceti corect ambele primiți 20 puncte si coroana.Daca faceti doar una corect primiți 15 puncte!Sa nu o faceti prea scurta ca nu primiți nici coroana nici puncte.SA NU O LUAȚI DE PE INTERNET!Profesoara mea isi da seama repede dacă e copiata!!!!!

Răspuns :

Aisha

Câinele meu este un animal foarte jucăuș. Pe lângă toate acestea este mereu distractiv si amuzant, metru când sunt trist/ tristă, el ma face sa zâmbesc. Acesta are părul precum neaua care se așterne iarna ca o plapumă de zăpadă. Iar ochii sunt castanii. Niciodată nu a lătrat sau a mârâit la mine, l-am îngrijit cu cea mai dragă iubire, L-am spălat, M-am jucat cu el, I-am dat de mâncare și îl scot afară în fiecare zi. Este cel mai blând și drăguț câine pe care aș fi putut să mi-l doresc! Nu știu ce aș face dacă aș pierde o ființă așa de iubitoare din viață.
În opinia mea, Câinele meu, Aisha este cel mai special animal. Între noi se leagă o prietenie foarte puternică, care nu se va sfârși niciodată.