RO Study
👤
Matenoob
Matenoob
26-10-2016
Matematică
a fost răspuns
x:1/2 = 6 obtinem solutia ... ?
Răspuns :
Georgianachivu0
Georgianachivu0
26-10-2016
x:1/2=6 x=6•2/1 x=12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Va Rog Ce Inseamna Cardinalul Unei Multimi? Nu Stiu Si Imi Trebuie Urgent!!!!
Continuati Sirul Urmator Cu Va Trece Prin Minte Folosind Verbele La Modul Conjunctiv : As Vrea Saimi termin Temele , sa Dorm Intr-un Pat De Ciocolata , ......
De Mine-atunci Nu Vei Mai Şti Nu Mai Veni, E Prea Târziu,Nu Mai Veni!Nu Mai Veni, E Prea Târziu Care Este Rolul Virgulei?
Un Avion Zboara Cu 400 Km Pe Ora Si Trbuie Si Trebuie Sa Parcurga 2400 Km.Cate Minute Dureaza Zborul? Va Rog Ajutati-ma .
Ex. 2/165 Editura Teora EducationalUn Stalp Este Plantat Vertical Pe Un Teren In Panta. Un Bulon (tija) Este Situat Pe Stalp La 2 M De Sol. Umbra Stalpului Pe S
Va Rog Ajutatima Nu Are Nimeni Sa Ma Ajute La TemeDati Exemple De Tresaturi Omenesti Desspre Palaria Omului De Zapada
Explicati in Minim 5 Randuri Victoriile romanilor Contra dusmanilor REPEDE PLZZZZ
2-3 Argumente In Favoarea Prevederilor Pactului Briand-Kellogg ... Va Rog Frumos Ajutati-ma ..
Vreau Raspunsurile La Intrebarile Din Lectia Aurul Toamnei
Compunere La Stil Direct cu Titlul Ora De Aventura De 15 Randuri Va Rog Mult :) Ii Urgent Va Roggggg Multt