RO Study
👤
Religie2005
Religie2005
26-10-2016
Religie
a fost răspuns
cum se numeste paharul auriu al preotului
Răspuns :
Tigerina
Tigerina
26-10-2016
Potir se numeste paharul de aur al preotului
Answer Link
Gabigordila
Gabigordila
26-10-2016
mi se pare ca se numeste
cea
șă
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Prin Exerciţiu, Apoi Calculează:a) Suma Dintre Produsul Numerelor 147 Și 3 Și Produsul Numerelor 98 Și 4;b) Diferența Dintre Dublul Numărului 327 Și Tripl
Scrie În Ordine Crescătoare Toate Numerele Care Se Pot Scrie Cu Cifrele 5 0 4 1
Care Dintre Variantele De Mai Jos Reprezintă Una Dintre Cele Mai Apreciate Creații Ale Lui Edgar Allan Poe? Divina Comedie Crimă Și Pedeapsă Corbul
Exercitiul 15 Va Rog ,dau Coroana!!!
Încercuiește Răspunsul Corect În Primul Enunț Al Textului Există A Trei Substantive Comune De Patru Substantive Comune Și Cinci Substantive Comune Substantive P
Reflectati Asupra Deosebirilor Dintre Personalitate Lui Napoleon Al3 Lea Si A Lui Napoleon 1
Ma-m Gândit La Un Număr.Sfertul Lui L-am Împărțit In Jumătate Apoi Am Triplat Numărul Obținut.Am Mărit Rezultatul Cu 2 Și Am Obținut 8. La Ce Număr M-am Gândit
Scrie În Ordine Crescătoare Toate Numerele De Patru Ordine Care Se Pot Scrie Folosind O Singură Cifră
La Un Magazin S-au Vandut In Prima Zi 132,7 Kg De Struguri,a Doua Zi Cu 12,8 Kg Mai Putin Decat In Prima Zi,iar In A Treia Zi O Treime Din Cantitatea Vanduta In
Repede!! Dau Coroană !!sus E Textulselecteaza Din Primul Enunț Al Textului Substantivele Comune,apoi Introdu-le Intr-un Text.Gaseste Un Titlu Potrivit