RO Study
👤
Asi7
Asi7
26-10-2016
Limba română
a fost răspuns
proverbe despre ghiocel
Răspuns :
Raluca0218
Raluca0218
26-10-2016
Cei mai frumoşi ghiocei prin mărăcini se găsesc.
Cu placere ;)
Answer Link
Vxxxxm
Vxxxxm
26-10-2016
Cei mai frumoşi ghiocei prin mărăcini se găsesc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Datorita Formei Pamantului,lungimea Paralelelor Scade De La Ecuator Spre Poli Este Adevarat Sau Fals
Realizează O Descriere A Sălii De Clasă În Care Înveți Oferind Informațiile Despre: Unde Este Localizata Sala De Clasă În Scoala ; Luminozitate,spatiere;compone
Conttinue In 4-5 Enunturi Gandul Unei Mame Plecate Peste Hotare Fara A Utiliza Cuvantul,,casa'' Incepand Cu Aseara Am Visa... Dau Si Coroana Am Nevoie Va Rrogg
Reduceti Termenii Asemenea : a) 5x-7x; b)5a+3a-6a c)4b+10b-2b+3b d) 9y-y e) 13m-15m+2m f) 23z-11z -z+19z
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate , Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Exprima : Cei Calauziti De Insusi Zeul Soare ERAU CONSIDERATI
La Un Concurs De Atletism Participa 64 De Fete Si 96 De Baieti.Ei Sunt Impartiti In Serii De Cate 8 Concurenti .Cat Timp Este Necesar Pentru Desfasurarea Concur
Sau, N-ai, Nai, Mi-a, Mia, Mia, Cu-i, Cui. Ortograme Propozitii
Ce Numar Adunat Cu Jumatatea Si Cu Sfertul Lui Da Rezultatul 98? Va Rog Ajutati-ma.DAU COROANA LA CEL MAI BUN RASPUNS.
Precizeaza Tema Decrierii
Afla Diferenta A 2 Nr Stiind Ca Primul Nr Este De 4 Ori Mai Mare Decat Al Doilea ,iar Suma Dintre Dublul Primului Si Triplul Celui De-al Doilea Este 770.