RO Study
👤
Pierzatorul
Pierzatorul
26-10-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se calculeaza patratul lui 19
Răspuns :
Georgiana3551
Georgiana3551
26-10-2016
adică ce trebuie sa faci?
Answer Link
Abcdefghijklm
Abcdefghijklm
26-10-2016
19*19 , inmultesti cu nr respectiv .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste Cate O SB/PR/ INTRODUSE PRIN PRONUMELE RELATIV CARE
Alcatuiti O Problema Dupa Exercitiul: [287+(287+498)]-564.
La Un Atelier De Croitorie Dintr-un Balot De Stofă De 54,85 M Se Confecțineză 15 Pantaloni Și 8 Costume.Ce Cantitate De Stofă Ramâne Dacă Pentru Un Pantalon Se
Media Geometrica A Numerelor 3 La Puterea X Si 9 La Puterea Y Este 9.Aflati Cele Doua Numere X Si Y,daca Se Stie Ca X=y+1.
Poate Sa Imi Spuna Cineva Va Rog Mai Multe "meserii" Pe Care Le A Practicat Apolodor In Expeditia Sa? (astronaut,cowboy,poet...)
La O Crescatorie De Pasari Sunt 475 Gaini Si Rate.numarul Ratelor Este Cu 35 Mai Mic Decat Numarul Gainilor.
Valoarea Morfologica Si Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate : "sub Valul Lor Subtire""o Raza Ce Vine Goana"
Punctele M Si N Sunt Situate Pe Segmentul Ab Astfel Incat Am/mb=2/5 Si An/ab Este 3/7 .valoarea Raportului Am/an Este Egal Cu
Găsiți Verbele La Imperfect Si Analizează Le Arătând Modul, Timpul, Persoana Si Numărul: A) Din Zori Si Pana-n Seara Cu Furcă In Brâu Cu Gandul Sus E
Fanel Citește O Carte De 88 Pagini In 4 Zile.luni A Citit Un Nr De Pagini ,apoi In Fiecare Zi Cu 2 Pagini Mai Mult Decât In Ziua Precedenta.cate Pagini A Citit