RO Study
👤
Deivid62
Deivid62
26-10-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se rezolva ex: 3x5x...75
Răspuns :
Alexandra6743
Alexandra6743
26-10-2016
intreaba parinti eu nu stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvă Exercițiile De Mai Jos, Pentru A Găsi Însuşirea Potrivită Fiecărui Animal. Dau Coroana
Ex 4 Si 5 Va Rog!!!!!!!!!
[tex]9 {}^{ - 7} \div (\frac{1}{3} ) {}^{ - 3} \times ( \frac{1}{9}) {}^{6} [/tex]VA ROG SA MA AJUTATI LA H DAU COROANA!!!
Ma Ajuta Cineva? Nu Inteleg Cum Sa Il Fac, Am Intrebat Pe Multa Lume, Nimeni Nu Intelege. Va Rog Am Nevoie.
9. Într-un Autobuz Călătoresc 12 Femei Şi Bărbați Cu 9 Mai Mulţi. Mai Urcă 6 Elevi. Câți Călători Sunt În Autobuz?
Ce Este Lățimea?Varog Spuneți
Imaginează-ți O Situația În Care Iron Man Ar Putea Interveni În Orașul În Care Locuiești. Povestește, În Aproximativ 10-15 Rânduri, Întâmplarea Respectivă.Vă Ro
6. Se Consideră Funcția F:R~R, (x)=x2 +(2m-1).x+mº+m, Unde M Este Număr Real. Mulțimea valorilor Reale Ale Lui M Pentru Care Vârful Parabolei Asociate Funcției
II. Redactează O Compunere, De Cel Puțin 120 De Cuvinte (12 Rânduri), În Care Să Relatezi O Întâmplare Deosebită, Al Cărei Personaj Să Fie Ploaia. În Compunerea
A={ X € N/ 2x+1≤6,8} B={ X € N / X-2≤9,14} Și Apoi Calculați Suma Elementelor Comine Va Rog Frumos Repede